BETIS IMA PRIMER ROME: Andalužani ne smeju da potcene Ludogorec

Novosti online

15. 09. 2022. u 15:17 >> 15:17

Timu iz Sevilje ove sezone samo Real Madrid uspeo da nanese poraz.

БЕТИС ИМА ПРИМЕР РОМЕ: Андалужани не смеју да потцене Лудогорец

Foto: EPA

Na stadionu ''Benito Viljamarin'' večeras od 21 čas igraće se meč drugog kola između neporaženih timova grupe "C" pošto će Betis pred svojim navijačma dočekati bugarski Ludogorec.

Betis je u prvom kolu Lige Evrope savladao u gostima finski HJK sa 2:0, slobodno se može reći rutinski pošto domaćin nije na pravi način nijednog trenutka zapretio ekipi trenera Manuela Pelegrinija koja je mogla da ostvari i ubedljiviji trijumf. Proteklog vikenda Betis je u domaćem šampionatu dočekao Viljareal i uspeo da ostvari minimalnu pobedu, a ujedno napravio uvertiru za utakmicu protiv Ludogoreca.

"Verdiblankosi" od početka sezone igraju odličan fudbal pošto su na šest mečeva u svim takmičenjima ostvarili pet pobeda, a jedini neuspeh, ako se tako može nazvati igranje protiv "kraljevskog kluba", Betis je doživeo protiv Real Madrida od kojeg je izgubio sa 2:1. Betis ima i dobra iskustva u Ligi Evrope pošto nikad nije poražen kao domaćin u grupnoj fazi sa ostvarenih pet pobeda i četiri nerešena meča, a na ček šest mečeva je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ludogorec je na startu grupne faze dočekao Romu i uspeo da je iznenadi ostvarivši pobedu 2:1, a gol vredan trijumfa postignut je u završnici meča. Ovo je bilo jedno od najvećih iznenađenja u prvom kolu Lige Evrope. Bugarski tim je prošlog vikenda u domaćem šampionatu gostovao Botevu i došao do ubedljive pobede 4:0, pa je nastavi trku sa CSKA iz Sofije pošto su oba tima poravnata sa 22 boda, ali je Ludogorec vodeći na tabeli zbog bolje gol-razlike.

Tim trenera Ante Šimundže nalazi se u veoma dobroj formi pošto je pobedio na poslednjih pet mečeva. Međutim, Ludogorec ima problem sa gostovanjima i španskim timova. Klub iz Razgrada je pobedio na samo dva od poslednjih 17 gostovanja u Ligi Evrope, a protiv španskih timova ne zna ni za pobedu pošto je poražen u svih šest prethodnih mečeva.

Manuel Pelegrini ima nekoliko problema što se tiče odsutnih igrača, pa protiv Ludogoreca u timu neće biti Viktora Kamarase, Nabila Fekira, Huanmija i Viktora Ruiza, dok Ludogorec u Sevilju stiže u punom sastavu i bez povređenih igrača. Ovo će biti prvi meč ova dva tima u evropskim takmičenjima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024