DUEL NEPORAŽENIH NA "ROAZONU": Šta može Ren protiv Fenerbahčea?

M.T.

15. 09. 2022. u 15:07 >> 15:07

OBA tima su u dobroj formi.

ДУЕЛ НЕПОРАЖЕНИХ НА РОАЗОНУ: Шта може Рен против Фенербахчеа?

Foto: Profimedia

Fudbaleri Rena večeras u 21 sat igraju na svom ''Roazon parku'' protiv Fenerbahčea u drugom kolu grupe "B" Lige Evrope, a ovo će biti prvi međusobni meč timova koji su na startu takmičenja ostvarili pobede identičnim rezultatom.

Ren je u prvom kolu Lige Evrope igrao u gostima protiv kiparskog AEK-a iz Larnake i uspeo da ostvari pobedu od 2:1 do koje je stigao golom u sudijskoj nadoknadi vrednom tri boda. Mogao je francuski klub da pobedu overi i ranije, ali se pošteno ispromašivao. Ekipi trenera Bruna Ženesija je trijumf na Kipru očigledno izuzetno prijao pošto su prethodnog vikenda u francuskom šampionatu ubedljivo savladali Okser sa 5:0, što im je donelo šesto mesto na tabeli sa 11 osvojenih bodova.

"Crveno-crni" ušli su u dobru formu pošto su u poslednjih pet mečeva uspeli četiri puta uzastopno da ostanu neporaženi, ostvarivši tri pobede i jedan remi i sigurno nisu u podređenom položaju protiv Fenerbahčea.

Poput Rena, ekipa Fenerbahčea je u prvom kolu Lige Evrope takođe trijumfovala protiv Dinama iz Kijeva pred svojim navijačima sa 2:1, a odlučujući gol takođe je postignut u sudijskoj nadoknadi i delo je skorašnjeg pojačanja Mičua Bačuaija koji je upravo protiv Dinama debitovao.

Fenerbahče zajedno sa Renom drži prve dve pozicije u grupi "B", ali za razliku od francuskog kluba, tim trenera Žorža Žezusa nije imao proteklog vikenda obaveze u turskom šampionatu pa je ekipa mogla da se u potpunosti posveti pripremi meča protiv Rena.

Fenerbahče se nalazi u veoma dobroj formi pošto su "žuti kanarinci" na poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima pretrpeli samo jedan poraz i to od Konje u turskom šampionatu, dok su ostvarili sedam pobeda i odigrali dva nerešena meča.

Bruno Ženesi i dalje ne može da računa na povređene Žeremija Dokua, Arnoa Kalimuenda i Varmeda Omarija, a novi na spisku povređenih je Baptiste Santamarija koji se povredio na utakmici protiv Oksera i očekuje ga pauza od nekoliko nedelja.

Žorž Žezus tako neće imati na raspolaganju nekoliko igrača, pošto će gostovanje Renu preskočiti Bruma, Serdar Dorsun, Maurisijo Lemos, kao i Nazim Sangare kojeg zbog pokidanih ligamenata još dugo neće biti na terenu.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!