MOGU LI SE "KARAMELE" SPASITI? Lampard i ekipa gostuju Lesteru

V.D.

08. 05. 2022. u 07:56

U 36. kolu engleske Premijer lige Everton koji se grčevito bori za opstanak i igra očajno u gostima stiže na "King Pauer" stadion.

МОГУ ЛИ СЕ КАРАМЕЛЕ СПАСИТИ? Лампард и екипа гостују Лестеру

FOTO: AP

Lester je u slaboj formi. Loša igra u poslednje vreme imala je za posledicu eliminaciju "lisica" u polufinalu Lige Konferencije od Rome.

Ekipa Brendona Rodžersa ove sezone igra ispod svih očekivanja. Nakon osvajanja "Komjuniti šilda" na početku sezone, ambicije su porasle. Očekivao se plasman u vrhu tabele, ali očigledno u taboru "lisica" nešto ne štima, i dobri rezultati u Premijer ligi ove sezone su izostali. Možda su razlog tome česte povrede čuvenog Džejmija Vardija ali to svakako nije opravdanje.

U prošlom kolu uspeo je Everton na svom "Gudison parku" da pobedi Čelsi. "Karamele" su osvojile tri važna boda i nastavili poteru za Lidsom i Barnlijem timovima koji su iznad zone ispadanja. Na poslednjih osam utakmica van svog stadiona fudbaleri Evertona su poraženi i najlošiji su tim u ligi na gostovanjima.

Tanjug/AP

Možda je baš meč na "King Pauer" stadionu prilika da izabranici Frenka Lamparda prekinu seriju poraza na gostovanjima. U slučaju pobede izašli bi iz zone ispadanja. Lester je malo umoran od igranja na dva fronta, vidno je da im ne prija tempo četvrtak-nedelja.

Poslednja dva međusobna susreta završena su indentičnim rezulatatom 1:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: 2&3+ (kvota 4,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ RAJIČIĆ: Lak posao za “večite”