"NAŠI" NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Vels - Austrija

V.D.

24. 03. 2022. u 11:14

U okviru polufinala baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru na gradski stadion u Kardifu stiže reprezentacija koja u svom sastavu ima dva sjajna igrača srpskog porekla.

НАШИ НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Велс - Аустрија

Foto: N.Paraušić

Vels nije mogao da se nosi ravnopravno sa Belgijom u grupnoj fazi kvalifikacija. Imaju Velšani priliku za popravni i da na teži način izbore plasman na Svetsko prvenstvo.

Prva prepreka na tom putu im je Austrija. Reprezentacija Austrije koju sa klupe predvodi Franko Foda plasman u baraž izborila je kroz Ligu nacija i zbog toga Austrijanci nisu bili povlašćeni na žrebu i gosti su na ovom meču.

FOTO: AP/Tanjug

Vels nije poražen već sedam mečeva. Remzi i družina na svim terenu ne gube mnogo mečeva. Austrijanci "naših" Marka Arnautovića i Aleksandra Dragovića na poslednja četiri meča u gostima poraženi su čak tri puta.

Ne uspevaju Austrijanci van svoje domovine da pronađu formu koja će im doneti dobre rezultate. I jedni i drugi će želeti da se za korak približe Kataru i budu u društvu najboljih reprezentacija sveta. Drugi polufinalni par čine Škotska i Ukrajina i taj meč je odložen do daljeg.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a