OPŠTA BOLNICA U ČAČKU: Korona odnela još pet života

V. I.

02. 12. 2020. u 13:14

VIRUS korona odneo je još pet života u čačanskoj opštoj bolnici. Preminulo je četvoro Čačana i jedan pacijent iz Gornjeg Milanovca.

ОПШТА БОЛНИЦА У ЧАЧКУ: Корона однела још пет живота

Foto: V. Ilić

Na svim odeljenjima koja su pretvorena u kovid odeljenja hospitalizovano je 200 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 12 na respiratorima.

U protekla 24 časa (presek od utorka ujutru) bio je prijem 19 pacijenta, otpust šest pacijenta, jedan transport za Beograd i pet prevoda u Plavu halu gde se trenutno nalazi 28 pacijenata.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 241 pregled, od čega je 150 prvih pregleda. Od 647 rezultata testiranja, iz Čačka je 212 pozitivnih, iz Lučana 53, iz Gornjeg Milanovca 27 i iz Ivanjice 40 pozitivnih, što je ukupno 332 novoobolelih u Moravičkom okrugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina