HUMANITARNO VEČE U LAPOVU: Na humanitatnoj večeri nastupili glumci, književnici, pevačka društva...

Z. Gligorijević

23. 10. 2020. u 16:29

ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ У ЛАПОВУ: На хуманитатној вечери наступили глумци, књижевници, певачка друштва...

Foto: Privatna arhiva

U OKVIRU humanitarne večeri „Lapovo srcem iz pepela“, koje je sinoć organizovao Crveni krst Lapovo, a na kome su natupili glumci, pesnici i muzičari, sakupljeno je 24.600 dinara za porodicu Jovice Milić, koju je nedavni požar ostavio bez krova nad glavom.

Iako mnogi Lapovci nisu mogli da prisustvuju priredbi zbog opštepoznate epidemiološke situacije, kupili su karte da bi podržali ovaj humani gest.

- Veliki entuzijazam glumaca Pozorišno-filmskog ateljea studia „D“ Kulturno-turističkog centra "Stefan Nemanja“ iz Lapova, svih zaposlenih ustanove Doma kulture, trube duvačkog orkestra „Veseli Resavci“ iz Svilajnca, koji su izveli spektakl na humanitarnoj večeri, kao da su oduvali pepeo sa zgarišta kuće Milića. U šarenolikom programu, čiji je realizator bio Zoran Đorđević, nastupili su i pevačko društvo "Ikos", pod umetničkim rukovodstvom Dejane Banković – navodi Dejan Ivanović, domaćin i voditelj programa i dodaje da mu je ovo najteži nastup, jer je navikao da igra pred punom salom i da oseti interakciju sa publikom, ali da je najbitnije bilo da se prikupi što više novca za obnovu izgorelog doma Milića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

falkonf4

23.10.2020. 21:36

Zasto lepo opstin ne da coveku jedno 20000e da moze da napravi nesto dok ne krene zima nego moraju da sklupljaju novac preko sms poruka ?