KAFANE RADE DO 21 SAT Zabranjene proslave-nova pravila u Aleksandrovcu zbog vanredne situacije

S. BABOVIĆ

22. 10. 2020. u 15:12

KRIZNI štab opštine Aleksandrovac, gde je juče proglašena vanredna situacija ograničio je radno vreme ugosititeljskih, trgovinskih i zanatskih objekata do 21 sat, a iz Odeljenja za inspekcijske poslove stigla je i zabrana o organizovanim svečanostima i drugim zabavnim manifestacijama.

КАФАНЕ РАДЕ ДО 21 САТ Забрањене прославе-нова правила у Александровцу због ванредне ситуације

Foto: S.B.

Za jednim stolom u lokalu ne mogu sedeti više od dva lica, osim kada su u pitanju roditelji i maloletna deca, odnosno lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu. Obavezan razmak je dva metra između stolova, što je slučaj i kod održavanja fizičke distance među ljudima koji ne sede u zatvorenom prostoru. Iz Odeljenja za inspekcijske poslove upozoravaju da je nošenje zaštitnih maski -obavezno.


Kao što su “Novosti” ranije objavile, u Aleksandrovcu je zabeleženo još 6 novoinficiranih lica, a od početka epidemije korona virusa - 297.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UČESTVUJU EKIPE IZ OSAM ZEMALJA: Na Zlatiboru počeo internacionalni dečiji fudbalski turnir