PODELA ODEĆE U ALEKSANDROVU: Crveni krst u Subotici deli veliku količinu garderobe

J. L.

07. 09. 2020. u 19:17

CRVENI krst Subotice isporučio je više od 400 kilograma polovne garderobe u naselje Aleksandrovo, koja će se deliti od 8. do 15. septembra u prostorijama ove mesne zajednice, svakog radnog dana od 11 do 13 časova.

ПОДЕЛА ОДЕЋЕ У АЛЕКСАНДРОВУ: Црвени крст у Суботици дели велику количину гардеробе

Novosti

Odeće ima za sve kategorije stanovništva, a najviše za žene i decu, te svi kome je potrebno mogu da dođu i odaberu nešto za sebe.

- Crveni krst Subotice godišnje podeli oko 20 tona polovne garderove kako u gradskim, tako i u prigradskim mesnim zajednicama. Ove godine je bilo malo drugačije zbog epidemiološke situacije, a sada smo dobili saglasnost i od sutra, svi kojima je potrebna odeća  mogu da dođu u prostorije mesne zajednice Aleksandrovo i preuzmu šta im odgovara - kaže Zoran Molnar,  saradnik u Crvenom krstu i dodaje da je naredna akcija podele polovne garderobe predviđena 19. septembra u dvorištu CK, od 10 do 12 časova.

Iz Crvenog krsta podsećaju da odeću koju više ne nose, Subotičani mogu da donesu svakog radnog dana u prostorije organizacije od 8 do 14 časova, a kada se prikupi dovoljna količina, ona će biti podeljena po mesnim zajednicama. Garderobu nije potrebno hemijski čistiti, već je dovoljno da bude oprana i očuvana, ali da nije iscepan i da može da se nosi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća