RAJ ZA BEOČINSKE SPORTISTE I REKREATIVCE : Od danas ponovo radi renovirana teretana u Sportskom centru

S.B.

06. 06. 2023. u 17:20

TERETANA Sportskog centra „Beočin“, koju svakodnevno koriste članovi 23 kluba opštinskog Sportskog saveza i pedesetak rekreativaca, u potpunosti je renovirana i od danas ponovo otvorena za sportiste.

РАЈ ЗА БЕОЧИНСКЕ СПОРТИСТЕ И РЕКРЕАТИВЦЕ : Од данас поново ради реновирана теретана у Спортском центру

I.Ademovski

Remontovane su sprave za vežbanje, zamenjena je kompletna rasveta, montirani su podovi, postavljena je nova podloga za vežbače a kapacitet teretane dopunjen je i sa šest novih sprava za vežbanje koje su korisnicima od danas na raspolaganju. Sve je uređeno sredstvima Opštine Beočin i u saradnji sa rukovodstvom Sportskog centra.

- Drago nam je što smo bili u mogućnosti da realizujemo neophodna ulaganja u održavanje teretane ali i da dopunimo njen kapacitet nabavkom novih sprava koje će koristiti svima koji ovde rado vežbaju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport i trudićemo se da osposbimo i druge javne površine u našem gradu koje će sugrađanima pružati mogućnost za rekreaciju na otvorenom – kaže Biljana Janković, predsednica opštine Beočin, koja je uz Gorana Kovačevića, direktora te sportske ustanove, posetila teretanu u novom ruhu.

Teretana Sportskog centra će nastaviti sa radom u redovnim terminima i sa nepromenjenim cenama.

- Zahvaljujem se Opštini Beočin na podršci Sportskom centru kao i građanima na strpljenju i razumevanju tokom trajanja radova. Od danas nastavljamo i verujemo da će svi naši sportisti i rekreativci uživati u vežbanju u novom prostoru. Svi članovi sportskih klubova na teritoriji opštine Beočin koji su u sastavu opštinskog Sportskog saveza imaju mogućnost beplatnog korišćenja teretane dok su cene za rekreativce nepromenjene u odnosu na prethodni period i iznose 2.000 dinara na mesečnom nivou- rekao je Kovačević.

Radno vreme teretane je od ponedeljka do petka od 9 do 21 čas, a subotom od 9 do 20 časova.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!