KRAJINOVIĆ "BOCKA" NOVAKA: Ima sreću da nismo u istom delu žreba

Novosti online

18. 04. 2021. u 14:11

Beograd će naredne nedelje biti domaćin ATP turnira.

КРАЈИНОВИЋ БОЦКА НОВАКА: Има срећу да нисмо у истом делу жреба

TRIJUMF Krajinović i Đoković/FOTO: AP

Među njima su i brojni teniseri iz Srbije, a jedan od njih je i Filip Krajinović, koji je pre početka turnira održao konferenciju za medije.

-Ovo je turbulentna sezona, sve je neočekivano, ali sam ja ko srećan što igram u Beogradu. Nažalost, neće biti publlike, ali takva je situacija. Srećan sam što spavam u svom stanu, nekako sam navikao da sam u hotelima, pa mi je malo čudno da imam turnir i da mogu da spavam u svom krevetu, tako da sam jako srećan zbog toga – podvukao je Krajinović.

U prvom kolu, Krajinović će igrati protiv Travalje, sa kojim se do sada samo jednom susreo.

-Radujem se što igram protiv Travalje, koji je jak igrač. Mislim da je 60. igrač na svetu i voli da igra na šljaci, čeka me izuzetno težak meč, ali nadam se da ću sada biti bolji. Jednom smo igrali u tri seta, očekujem ponovo težak duel – rekao je Krajinović.

Dueli sa velikim prijateljem Novakom Đokovićem su uvek zanimljivi. Krajinović se našalio na svoj, ali i račun Novaka Đokovića. 

-Imam da mu poručim da se izvukao što nismo u istom delu žreba. Šalim se, naravno, svi mi znamo ko je Novak, ali srećan sam što ćemo svi igrati na domaćem terenu. Radujem se što i on igra i što svi imamo šansu da se pokažemo. Ja sam uvek igrao dobro u Beogradu, drago mi je što smo se okupili, imaću danas sa Novakom trening, videćemo u kakvom će raspoloženju biti, možda ga pustim na treningu – našalio se Krajinović.

Nedavno nas je Krajinoć zabrinuo izjavom da će razmisliti da li će nastavljati ovu sezonu, ali sada je otkrio da nema nameru da odustane.

-Što se tiče moje mentalne situacije – igram turnire, iskreno, malo sam se resetovao i bio nekoliko dana na pauzi. Dgovoorio sam se sa svojim timom da igram, hoću da igram i da napravim dobre rezultate. Raduje me što smo se svi odazvali – istakao je Krajinović na kraju konferencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)