BRANKO UZELAC, ZA "NOVOSTI", O POSETI ĐOKOVIĆU U AUSTRALIJI: Uvek smo uz Novaka

A. I.

28. 01. 2021. u 18:41

BRANKO Uzelac, Srbin koji živi u Australiji, poput svih njegovih sunarodnika voli Novaka Đokovića i navija za njega, a jedanput godišnje ima priliku da uživa u njegovim majstorijama.

БРАНКО УЗЕЛАЦ, ЗА НОВОСТИ, О ПОСЕТИ ЂОКОВИЋУ У АУСТРАЛИЈИ: Увек смо уз Новака

Foto: EPA-EFE/MARK EVANS

Ni 2021. neće biti izuzetak, s tim što je situacija sa virusom korona značajno otežala pristup teniserima u Adelejdu i Melburnu (tu provode karantin).

Ali, Uzelca, kao i mnoge druge Srbe koji su želeli da vide Novaka, nije sprečila ni široka lepeza restrikcija. "Nacrtao" se ispod balkona Đokovićeve hotelske sobe zajedno i sa ćerkom pevao pesmu "Tamo daleko", čime je izazvao oduševljenje i zahvalnost najboljeg igrača planete i pokazao mu da nije sam, čak i kada je "zaključan" u karantinu.

- Pratimo Novaka već dugo, idemo da navijamo skoro svake godine na Australijan open. Moja ćerka i ja, zajedno sa ženom i sinom smo imali priliku već da se upoznamo i pričamo sa njim - rekao je Branko za "Novosti".

Inače, Novak će u noći između petka i subote, oko 3.30 ujutru, odigrati i prvi meč u 2020. i to egzibicionog tipa sa Janikom Sinerom u Adelejdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a