TO JE NAŠ VELIKI PROBLEM! Đoković i Ivanišević otkrili šta ne smeju da rade

Novosti online

30. 10. 2023. u 13:40

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković posle nešto dužeg odmora vraća se na teniski teren na mastersu u Parizu.

ТО ЈЕ НАШ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ! Ђоковић и Иванишевић открили шта не смеју да раде

FOTO: Profimedia

Pre početak takmičenja u intervjuu za Eurosport pričao je o ozbiljnom problemu koji ima. Tokom takmičenja Novak i Goran moraju da se suzdržavaju, ne smeju da psuju, jer sudije uglavom razumeju sve srpske psovke, pa moraju da budu oprezni.

- Dobro se zabavljamo, odlični smo prijatelji. Imamo i profesionalan odnos. Ali, imamo problem, jer zbog uspeha srpskih i hrvatskih sportista poslednjih 30 godina, većina sudija razume psovke. Moramo da nađemo drugo rešenje, da koristimo sleng, smišljamo nove reči - kazao je kroz osmeh Novak Đoković.

Mada, ipak tokom meča zna Nole sočno da opsuje, pa i po cenu da bude opemenut od strane sudije.

- Kada si iznerviran stvarno ne razmišljaš o tome i samo ti izleti iz usta. Goran razume, ni on nije bio najsmireniji igrač na terenu.

Novaku kaže da mu trenutno najteže padaju putovanja, što ne može uvek da bude sa porodicom, suprugom Jelenom, Tarom i Stefanom.

- Srce mi se slama svaki put kada ih ostavim. Kada putujem, kada se takmičim, zaista želim da pobedim, da to putovanje bude vredno truda. 

Ovog ponedeljka je Novak Đoković započeo i 397. nedelju na vrhu ATP liste i sve je bliže da stigne i do kote 400, odnosno okinča godinu kao najbolji teniser sveta. 

Na mastersu u Parizu srpski as biće slobodan u prvom kolu.  U drugom će igrati protiv pobednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Novak Đoković bi mogao da igra sa Karlosom Alkarazom i Danilom Medvedevom.

Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem.  U drugom delu kostura nalaze se Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Laslo Đere, Karen Hačanov, Grigor Dimitrov i Lorenco Museti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini