FANTASTIČNA JE! Olga Danilović izborila plasman u glavni žreb Rolan Garosa

Srpska teniserka Olga Danilović (27. nosilac, 104. na VTA listi) "počistila" je sa terena Ruskinju Eriku Andrejevu (17. nosilac, 147. VTA), u trećem i poslednjem kolu kvalifikacija za Rolan Garos, rezultatom 6:2, 6:4.

ФАНТАСТИЧНА ЈЕ! Олга Даниловић изборила пласман у главни жреб Ролан Гароса

Foto: Goran Čvoroić

Igrala je Srpkinja fantastično, bila čvrsta, agresivna, precizna. Na početku prvog seta nanizala je čak dva brejka i povela sa visokih 4:0, a ta razlika je ostala do kraja seta.

Drugi set je počeo izjednačeno, a servis je protivnici prva oduzela Danilovićeva i povela sa 4:3. Ruskinja je na trenutak uspela da se vrati, ali to nije bilo dovoljno da ozbiljnije zapreti našoj teniserki.

Na kraju radost Olge i velikog broja njenih navijača koji su bili tu da je bodre. Među njima je bio i Hamad Međedović koji je dan ranije takođe uspeo da izbori plasman na glavni žreb.

Foto: Goran Čvoroić

 

Foto: Goran Čvoroić

 

Foto: Goran Čvoroić

 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024