ŠVJONTEKOVA ČUVA PRVO MESTO: Srpkinje daleko od top 100 na najnovijoj VTA listi

Tanjug

13. 02. 2023. u 09:09

NAJBOLjE rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić zauzima 119. mesto na najnovijoj VTA listi.

ШВЈОНТЕКОВА ЧУВА ПРВО МЕСТО: Српкиње далеко од топ 100 на најновијој ВТА листи

FOTO: Tanjug

Krunićeva je zabeležila pad za jednu poziciju u odnosu na prošlonedeljnu listu i trenutno ima 554 boda. Srpska teniserka je već nedeljama van terena zbog operacije kolena.

Olga Danilović je nazadovala za dva mesta i sada je 142, dok je Natalija Stevanović napredovala dve pozicije i trenutno je 219. teniserka sveta.

U top 10 najboljih teniserki sveta nije bilo promena. Poljakinja Iga Švjontek je ubedljivo prva na VTA listi sa 10.485 bodova, Beloruskinja Arina Sabalenka je druga sa 6.100, dok Uns Džabir iz Tunisa na trećoj poziciji ima 5.210 poena.

Potom slede Džesika Pegula (SAD), Francuskinja Karolin Garsija, Koko Gof (SAD), Grkinja Marija Sakari, Ruskinja Darija Kasatkina, Belinda Benčić iz Švajcarske i Kazahstanka Elena Ribakina, koja se nalazi na desetom mestu VTA liste.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)