NEDELjAMA unazad vode se oštre polemike oko toga da li Novaku Đokoviću treba dati medicinsko izuzeće za učešće na Ju-Es openu ili čak ukinuti stroga pravila po kojima samo vakcinisani mogu da uđu na tlo Sjedinjenih Američkih Država.

Komentari (5)

SAD

04.08.2022. 15:19

Таман посла да тако проба да уђе у САД. Имао је уредну визу за Аустралију па су га стрпали у логор за илегалне имигранте. Ако овај јуноша хоће да гледа Ђоковића, нека организује милион људи да крену на Белу кућу да протествују и захтевају да највише инстанце дозволе Ђоковићу улазак у САД-е.

milan zahum

04.08.2022. 16:28

Новак не сме да дозволи да му се ради ПЦР јер је то лагодан начин наношења корона вируса на носну слузокожу. Зато немачки и француски председседници нису пристали на ПЦР тест приликом слетања на московски аеродром, већ су захтевали да им то ураде доктори у амбасадама тих држава. Новак је још увек у опасности. Никако ПЦР, никако "вакцинација".

Morem

04.08.2022. 20:48

Кључне речи су: "сви недржављани... морем или копном". — На снази је од 22. јануара 2022. године одлука да сви недржављани који улазе у САД морем или копном морају да буду у потпуности вакцинисани и да пруже доказ при уласку у државу, преноси Си-Ен-Ен.