EMOTIVNI SLOM NADALA: Španac u suzama posle meča, ne veruje šta se dešava (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2022. u 09:27

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal rekao je danas, posle plasmana u finale Australijan opena, da nikada nije mogao da pomisli da će 2022. godine dobiti još jednu šansu da podigne trofej u Melburnu.

ЕМОТИВНИ СЛОМ НАДАЛА: Шпанац у сузама после меча, не верује шта се дешава (ВИДЕО)

Foto: AP

- Pre mesec i po dana nisam znao da li ću moći da igram tenis... Dakle, samo sam želeo da uživam i dam sve od sebe - rekao je Nadal posle meča.

Nadal se danas plasirao u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u prvom polufinalu pobedio Italijana Matea Beretinija sa 6:3, 6:2, 3:6, 6:3.

- Za mene se sve svodi na Australijan open, ništa drugo nije bitno. Ovo je neverovatan događaj. Srećan sam što sam pobedio jednom ovde, 2009, ali nikad nisam mislio da ću dobiti još jednu šansu 2022 - rekao je Nadal.

Španac će se u nedelju boriti za drugi trofej u Melburnu, a rekordnu 21. grend slem titulu protiv pobednika drugog polufinala u kojem će se sastati Rus Danil Medvedev i Grk Stefanos Cicipas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (9)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir