TRENER Rodžera Federera Ivan Ljubičić smatra da će "Velika trojka", koju pored njegovog pulena čine Novak Đoković i Rafael Nadal, ostati sa po 20 grend slem titula u karijeri.

borko

29.09.2021. 12:02

Novaku će biti jako teško da se psihički i mentalno vrati u nastavak igranja tenisa. Dejvis kup nikako ne bi trebao da igra. Indijan vels, Pariz i Torino po svaku cenu. Jedno je sigurno bilo bi čudo da ne uzme još jedan gren slem. Kraj karijere je tu. I bolje bi bilo da sam prelomi, nego da ga neuspesi, koji su ogromni u ovoj godini, i oni koji mogu doći preklope. U svakom slučaju želim mu sve najbolje. Prvo najbolje je da ostavi Dejvis cup. To je žestoko igranje mimo volje i na debele mišiće. Uzaludno gubljenje fizičke i mentalne energije. Federer je završio karijeru, a i Nadal 70%. Novak može biti u funkciji još 1-2 godine.

borko

29.09.2021. 12:25

Novak će uzeti bar još jedan, jer ima i fizičke i mentalne potencijale za to. Bar će biti bar to da pokuša. Federer je završio karijeru. Nadal, teško da se vrati kao bitan faktor. Jedino Novak od velike trojke može nešto da uradi, ali mi se njegova taktika nastupa ne dopada. Ako ne igra tenis , mogućnosti za uspeh su sve manje i manje.