STIGLA POTVRDA: Rađen se vratio u Zvezdu

Novosti online

26. 01. 2021. u 17:23

TOKOM dana se pisalo, a sada je stigla potvrda. Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije Nikola Rađen novi je igrač Crvene zvezde.

СТИГЛА ПОТВРДА: Рађен се вратио у Звезду

FOTO: D. Stjepanović

- Vratio sam se u Zvezdu, sve smo se dogovorili. Ostalo je još samo da se sredi papirologija, to bi trebalo da bude gotovo u naredna dva dana. Letos sam potpisao za AEK, ali je Grčka zatvorena zbog korona virusa. Nije bilo poznato kada bi prvenstvo moglo da počne. Tačnije, ne zna se da li će uopše i da se igra. Stigla je dobra ponuda Crvene zvezde i nisam mogao da je odbijem. Potpisao sam ugovor na sezonu i po - rekao je Rađen u razgovoru za "MaxBet sport".

Osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije, uključujući svetsko zlato, dva evropska i dve olimpijske bronze, kaže da je među crveno-bele došao da pomogne u povratku na evropski vrh.

- Želim karijeru da završim na veliki način. U klubu za koji navijam, u Crvenoj zvezdi. Da li će da bude za sezonu i po? Ne znam, videćemo. Tu sam da pomognem Zvezdi u borbi za titulu i da se vratimo u vrh evropskog vaterpola - zaključio je Rađen.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)