NOVA ENERGIJA "ORLOVA": Rukometaši sa novim žarom napadaju sledeći izazov

S. R.

19. 03. 2024. u 19:41

NOVI implus, žar, kao i dodatna energija i elan pred sledeći izazov. Sa novim selektorom Borisom Rojevićem, sa dve pobede u džepu (26:25 i 36:28), tokom EHF nedelje protiv Poljske u Gdanjsku rukometši su napravili lepu uvertiru za baraž meč u maju sa Špancima za odlazak na EP 2025.

НОВА ЕНЕРГИЈА ОРЛОВА: Рукометаши са новим жаром нападају следећи изазов

Foto: Profimedia

Veliki sitmulans za "orlove" koji, ipak, gledaju širu sliku i imaju dugoročnije ciljeve. Zajednički rad u nešto manje od nedelju dana prijao je strategu, kao i igračima.

- Žao mi je to što ne možemo duže da ostanemo na okupu, da radimo zajedno i još više napredujemo. Ipak, četiri godine su pred nama i neka ovo bude samo prvi korak ka glavnom cilju, a to su Olimpijske igre 2028. godine u Los Anđelesu - naglasio je Rojević za sajt RSS.

Nova lica u reprezentaciji, poput krilnog rukometaša mađarskog Čurgua Alekse Tufegdžića, iskoristila su priliku koja im je pružena.

- Odlične pripreme za nas protiv veoma teškog protivnika. Dobro smo se spremali, vladala je dobra energija i zajedništvo. Prvi put sam sa selekcijom i odlično su me prihvatili, zaista sam se lepo osećao među ovim momcima, kao deo porodice. Ovo je pravac kojim bi trebalo da idemo, da nastavimo da radimo i napredujemo zajedno. Uz borbenost i hrabrost i na utakmicama i na treninzima verujem da će nas i rezultati pratiti. Cilj nam je svima jasan, neće biti lako, ali sa ovakvom energijom i radom tima i strunog štaba, verujem da budućnost može biti svetla - podvukao je Tufegdžić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!