PARAĆINSKI ORIJENTIRCI NA „BANAT OPENU“: Marko Radovanović u odličnoj formi

Зорана Рашић
Zorana Rašić

19. 10. 2023. u 13:37

NA DVODNEVNOM međunarodnom orijentiring takmičenju na srednjim distancama „Banat open“ četvoro takmičara paraćinskog kluba postigli su odlične rezultate, a briljirao je reprezentativac, mladi Marko Radovanović.

ПАРАЋИНСКИ ОРИЈЕНТИРЦИ НА „БАНАТ ОПЕНУ“: Марко Радовановић у одличној форми

Foto: Privatna arhiva

U konkurenciji stranih takmičara on je zauzeo drugo mesto, iza Švedske, osvojivši nove bodove za svetsku rang listu WRE, dok je u okviru Lige Srbije bio ubedljivo najbolji u elitnoj kategoriji M21E.

I ostali takmičari paraćinskog kluba imali su dobre rezultate. Dejan Radovanović je u kategoriji M45 zauzeo treće mesto, dok je u ženskoj konkurenciji Ž21B Ivana Maksimović bila četvrta.

„Banat open“ je održan u Deliblatskoj peščari u blizini Kovina, a nastupili su orIjentirci iz Srbije, Rumunije, Mađarske, Švedske i Rusije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona