ZLATKO PETRONIJEVIĆ NOVI TRENER RADNIČKOG: Prekaljeni stručnjak na klupi Kragujevčana nasledio Žikicu Milosavljevića

Novosti online

20. 06. 2023. u 11:33

ŽIKICA Milosavljević je otišao, došao je Zlatko Petronijević. Prekaljeni stručnjak je na klupi Radničkog nasledio legendu našeg rukometa i pomoćnika selektora "orlova" Tonija Đeronu. Ugovor je potpisan na godinu dana.

ЗЛАТКО ПЕТРОНИЈЕВИЋ НОВИ ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ: Прекаљени стручњак на клупи Крагујевчана наследио Жикицу Милосављевића

rk radnički

- Drago mi je da sam postao trener izuzetno renomiranog kluba kao što je RK Radnički iz Kragujevca. U novoj sezoni ću se truditi da ekipa igra dopadljiv i lep rukomet. Na nama je da se dobro spremimo i pružimo dobre partije u nastupajućem šampionatu Arkus lige. Prozivka igrača je zakazana za 1. avgust i ceo pripremni period ćemo odraditi u Kragujevcu. U planu je odigravanje dovoljnog broja prijateljskih utakmica radi što boljeg uigravanja. Imamo odlične uslove za nesmetan rad i nadam se da ćemo to iskoristiti na najbolji mogući način. Na kraju, poželeo bih sreću i što bolje rezultate svima nama koji smo deo kluba - rekao je za sajt Radničkog Zlatko Petronijević (57).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona