FRANCUSKA TESTIRA "ORLIĆE": Mlade rukometaše od 27. do 29. aprila očekuje jak turnir u zemlji galskih petlova

S. K.

20. 04. 2023. u 14:50

NAŠE mlade rukometaše od 27. do 29. aprila očekuje jak turnir u Francuskoj. Dueli sa domaćinom, Mađarskom i Tunisom biće pravi test za izabranika Đorđa Teodorovića pred SP do 21 godine od 19. juna do 2. jula u Grčkoj i Nemačkoj.

ФРАНЦУСКА ТЕСТИРА ОРЛИЋЕ: Младе рукометаше од 27. до 29. априла очекује јак турнир у земљи галских петлова

FOTO: RSS

- Izuzetno se radujemo ponovnom okupljanju juniora i učešću na renomiranom turniru u Francuskoj. Pošto se nacionalna takmičenja nalaze u završnoj fazi, tako računamo i da su naši reprezentativci u zavidnoj formi. Juniorska selekcija će i ovaj put biti kombinovana igračima iz generacija 2002. i 2004. Poznato je da nam je velika čast što stalni članovi juniorske reprezentacije Stefan Dodić, Luka Rogan i Nikola Zečević učestvuju u kvalifikacionim utakmica naše seniorske reprezentacije, pa zbog toga neće biti deo juniorske selekcije na ovoj akciji - ističe za sajt RSS selektor mladih Đorđe Teodorović.

Iskusni stručnjak smatra da će dueli sa Francuskom, Mađarskom i Turskom biti sjajna prilika da vide u kakvoj su trenutno formi:

- Ove utakmice će biti odlična provera pred završna okupljanja i akcije krajem maja, a pred Svetsko prvenstvo koje se odigrava u Grčkoj i Nemačkoj od 19.juna do 2.jula.

Naša selekcija na SP igra u grupi sa Islandom, Marokom i Čileom:

- Raspoloženje i atmosfera u juniorskoj reprezentaciji su zaista izvanredni, što je i za očekivati posle prošlogodišnjeg velikog uspeha, kada je osvojena evropska bronza. Uz takav timski duh, dobar rad i posvećenost, nadamo se da ćemo i ovog leto uspeti da obradujemo naš narod i sve ljubitelje rukometa u Srbiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri