"NE ZNATE VI NIŠTA O MIHAELU": Šumaherov "otac" stavio tačku na spekulacije

Novosti online

04. 04. 2023. u 09:08

Bivši predsednik Međunarodne automobilske federacije Žan Tod je priznao da je nesreća Mihaela Šumahera imala ogromne posledice, ali je pozvao da se porodica legende Formule 1 ostavi na miru.

НЕ ЗНАТЕ ВИ НИШТА О МИХАЕЛУ: Шумахеров отац ставио тачку на спекулације

Foto EPA

Podsećanja radi, Šumaher je u decembru 2013. doživeo nesreću na skijanju i stavljen je u medicinski indukovanu komu. Kasnije je premešten u porodični dom na Ženevskom jezeru u septembru 2014. gde tim medicinskog osoblja sada podržava njegovu suprugu Korinu u brizi o njemu.

Tod, koji se smatra sportskim ocem Mihaela Šumahera, jedini je čovek koji se viđa jednom mesečno sa sedmostrukim šampionom Formule 1, a sada je apelovao da se ostavi na miru porodica slavnog Nemca.

Bivši predsednik Međunarodne automobilske federacije je za italijanske medije govorio o legendi Formule 1.

-  Treba da ih svi ostavite na miru i da poštujete privatnost koju želi njegova žena. Nesreća je imala velike posledice, ali moramo da poštujemo želju Korine i njegove dece da se sve drži u "tajnosti" - rekao je Tod, pa nastavio:

- Ko kaže da nešto zna o stanju Mihaela Šumahera, verujte mi, ne zna ništa! Idem mu u posetu jednom mesečno i njegova porodica je i moja!

Ovaj 77-godišnjak i Šumaher su sjajno sarađivali kada je Tod bio izvršni direktor Ferarija, i upravo je pod njegovom palicom Šumaher osvojio pet uzastopnih svetskih titula između 2000. i 2004. godine.

Kako se dalje navodi, Tod navodno ponekad gleda trke Formule 1 zajedno sa Nemcem, kada mu ode u posetu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna