PRORADILE EMOCIJE: Sin legendarnog vozača Formule 1 na poseban način pokazao ljubav

Novosti online

17. 02. 2023. u 14:29

EKIPA Mercedesa je pre dva dana zvanično predstavila svoj novi bolid za nastupajuću sezonu u Formuli 1, na njemu uglavnom dominira crna boja.

ПРОРАДИЛЕ ЕМОЦИЈЕ: Син легендарног возача Формуле 1 на посебан начин показао љубав

Profimedia

Glavne zvezde su bili vozači Luis Hamilton i Džordž Rasel, međutim, posebna pažnja bila je usmerena ka novajliji za volanom Miku Šumaheru, sinu legendarnog Mihaela Šumahera koji je stigao iz ekipe "Has".

Tokom zvaničnog predstavljanja bolida i poziranja pred fotografima, Mik je na dirljiv način poslao poruke svojim navijačima, ali i ocu Mihaelu, nekadašnjem sedmostrukom prvaku Formule 1 koji godinama leži nepokretan u krevetu, usled povreda glave zadobijenih na skijanju.

Mik Šumaher je pozirao sa specijalno dizajniranom kacigom zlatne boje sa crnim zvezdama, vrlo sličnom onoj koju je njegov otac Mihael nosio za volanom Mercedesovog bolida. Fotografiju je objavio na Instagramu, a navijači su oduševljeni njegovim potezom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)