RADONJIĆ PRED ARMANI: Želimo da damo sve od sebe i pokažemo maksimum!

Novosti online

29. 03. 2021. u 14:17

ZA košarkaše Crvene zvezde nema odmora. U subotu su igrali protiv FMP-a u ABA ligi, a već ove nedelje ih očekuje dupli program u Evroligi.

РАДОЊИЋ ПРЕД АРМАНИ: Желимо да дамо све од себе и покажемо максимум!

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Crveno-beli najpre u utorak od 19 sati dočekuju Olimpiju Milanu, a očekivanja od tog meča izneli su trener Dejan Radonjić i plejmejker Lengston Hol.

- U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice sa Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana ekipe koja je tokom sezone pokazala svoj veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Međutim, u preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo svoj maksimum - rekao je Radonjić.

Američki organizator igre je posle oporavka od virusa korona počeo polako da hvata ritam.

- Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi. Međutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone - istakao je Hol.

Nakon Milana, crveno-beli u četvrtak od 20.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju protiv Makabija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera