PARTIJA SEZONE BOGDANOVIĆA: Srbin vodio Atlantu do pobede, mirno veče Pokuševskog (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 07:59

NOĆAS smo imali priliku da vidimo duel srpskih košarkaša u NBA na parket su izašli Bogdan Bogdanović i Aleksej Pokuševski.

ПАРТИЈА СЕЗОНЕ БОГДАНОВИЋА: Србин водио Атланту до победе, мирно вече Покушевског (ВИДЕО)

FOTO: AP

Bogdan Bogdanović odigrao je meč sezone, definitivno je pružio najbolju partiju od dolaska u Hokse. Zajedno sa zvezdom tima trejem Jangom vodio je Hokse do pobede nad Oklahoma Siti Tandersima 116:93.

Nekadašnja vedeta Partizana i Fenerbahčea upisao je 24 poena uz šut iz igre 9/14, od čega 5/9 za tri poena. Pride je imao šest skokova uz tri asistencije. 

Aleksej Pokuševski, mladi košarkaš koji je pre nekoliko dana imao partiju sezone sada je ubacio samo četiri poena, uz loš šut 2/12, pokušao je tri puta za tri poena, svaki je bio neuspešan. Dodao je šest skokova i dve asistencije. 

Pored Bogdanovića primetan je na parketu bio Jang koji je takođe upisao 23 poena, uz devet asistencija, Džon Kolins dodao je 19. Najefikasniji u ekipi Tandera bio ke Šaj Gildžus-Aleksander sa 19 poena, dok je 18 postigao Taj Džerom, a 11 Al Horford (3/11).

FOTO: AP

Hoksi su produžili svoj pobednički niz na sedam utakmica od dolaska trenera Nejta Mekmilana, što im je najbolja serija još od zime u sezoni 2016/2017.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna