SRBIN DOBAR, ALI... Raspoloženi Bogdanović nedovoljan za Kliperse

Tanjug

06. 02. 2024. u 09:33

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su noćas u gostima ekipu Atlante rezultatom 149:144 u noćašnjem meču NBA lige.

СРБИН ДОБАР, АЛИ... Расположени Богдановић недовољан за Клиперсе

Foto: AP

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kavaj Lenard sa 36 poena, dok je Džejms Harden ubacio 30 poena i imao 10 asistencija i osam skokova.

Kod domaćih, najbolji je bio Diandre Hanter sa 27 poena i sedam skokova, dok je Trej Jang postigao 25 poena uz 12 asistencija.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović proveo je na terenu skoro 27 minuta, a za to vreme imao je učinak od 16 poena, šest asistencija i tri skoka.

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su na svom terenu Toronto rezultatom 138:100. U pobedničkom timu briljirao je Brendon Ingram, koji je postigao 41 poen i imao devet asistencija i šest skokova.

U ekipi Toronta, koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković, najefikasniji je bio Grejdi Dik sa 22 poena, dok je Skoti Barns dodao 17.

U ostalim noćašnjim utakmicama NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: Šarlot - LA Lejkers 118:124, Klivlend - Sakramento 136:110, Filadelfija - Dalas 102:118 i Bruklin - Golden Stejt 98:109.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!