"SRAMOTA DUŠKA IVANOVIĆA!" Milan Gurović žestoko opleo: Nudili mu Hauarda i Monekea, za Zvezdu mu nisu valjali

Novosti online

06. 02. 2024. u 08:04

BIVŠI reprezentativac naše zemlje i nekadašnji igrač Crvene zvezde Milan Gurović smatra da je najveći krivac za loše rezultate kluba Duško Ivanović.

СРАМОТА ДУШКА ИВАНОВИЋА! Милан Гуровић жестоко оплео: Нудили му Хауарда и Монекеа, за Звезду му нису ваљали

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

On je u razgovoru za "K1" otkrio da su crveno-beli imali priliku da angažuju prve zvezde Baskonije - Hauarda i Monekea, ali da ih navodno Ivanović nije želeo u timu.

"Nekoliko kardinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos, nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio. Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača", poručio je Gurović.

FOTO: M. Vukadinović

 

Gurović smatra da su crveno-beli promašili sa dovođenjem Gilespija i Smarta.

"Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa", istakao je Gurović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)