DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU? Bogdan Bogdanović propustio meč protiv Memfisa

Novosti online

13. 12. 2022. u 08:13

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović vratio se nedavno na teren nakon odsustva zbog povrede kolena i kao da nije bio odsutan. Ipak, navijače Hoksa zabrinulo je što sjajni bek nije igrao protiv Memfisa.

ДА ЛИ ИМА РАЗЛОГА ЗА БРИГУ? Богдан Богдановић пропустио меч против Мемфиса

Foto: AP

Ipak, lekarski tim ekipe iz Džordžije odlučio je da bivši igrač Partizana i Fenerbahčea odmori koleno, tačnije da se ono proveri, pa je pored klupe gledao poraz njegovih saigrača od Grizlisa (128:103).

Poraz Hoksa i ne čudi kada se zna da su pored Bogdanovića ovaj meč propustili Klint Kapela, Tre Jang, Dižonde Marej, Džon Kolins.

Memfis je iskoristio odsustvo velikog broja bitnih igrača Atlante i došao do pobede kojom je izbio na drugo mesto Zapadne konferencije sa učinkom 18-9. Ekipa iz Džordžije je osma na Istoku sa 14-14.

Grizlise je do trijumfa predvodio Tajus Džons sa 22 poena i 11 asistencija, Dilon Bruks je brojao do 18. Na drugoj strani najviše se istakao Di'Andre Hantr sa 19, dok je Eron Holidej dodao 15.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)