CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Filip Petrušev dao odgovor koji je čekala cela Srbija

Novosti online

19. 06. 2022. u 10:28

FILIP Petrušev je postao prvak Evrope. Početak evropske karijere kakav se samo poželeti može, ali Srbin nije zadovoljan. Nedostajali su minuti u četi Ergina Atamana, pa će odlični centar potražiti novu sredinu.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИЛИ ПАРТИЗАН? Филип Петрушев дао одговор који је чекала цела Србија

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Petrušev je prethodnog leta bio velika želja i Crvene zvezde i Partizana,pa su već krenule priče da bi mogao da se vrati u Beograd, samo još uvek nije jasno da li u crveno ili crno-beli dres.

Filip je o tome pričao u "Jutaranjem programu" RTS-a i nagovestio neke svoje planove u budućnosti.

- Sigurno neću da ostanem u istoj ekipi. Moji planovi vezani su za reprezentaciju, za ove dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle toga imam obaveze u Americi, idem na Letnju ligu i igraću za Filadelfiju koja me je draftovala prošle godine. Posle te Letnje lige znaću da li su mi planovi vezani za Evropu ili za Ameriku, što se tiče sledeće sezone - rekao je Petrušev.

Ipak, glavno pitanje je koje zanima celu Srbiju je da li bi perspektivni centar pre izabrao Partizan ili Crvenu zvezdu...

- Manje su bitne moje lične želje. Kada biram klub više gledam šta mi taj klub nudi u smislu igre, minuta, situacije unutar ekipe i po tome se vodim. Počeo sam profesionalnu karijeru, moram svoje želje da stavim sa strane - istakao je Petrušev.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a