"HEZONJA JE NA PRAGU PARTIZANA": "Grobari" u transu, Hrvat blizu dolaska u Beograd tvrdi italijanski novinar

Novosti online

18. 06. 2022. u 19:39

HRVATSKI košarkaš Mario Hezonja često je isticao da je navijač Partizana i da mu je želja da zaigra pred grobarima. Od kad su crno-beli dobili potvrdu da će od sledeće sezone igrati Evroligi, pozivi i poruke Partizanovih pristalica ne prestaju.

ХЕЗОЊА ЈЕ НА ПРАГУ ПАРТИЗАНА: Гробари у трансу, Хрват близу доласка у Београд тврди италијански новинар

FOTO KK PARTIZAN

Na ovu vest reagovala je gotovo cela košarkaška Evropa, a pristalice "parnog valjka" posebno je juče obradovala reakcija momka iz "komšiluka". 

Naime, Hezonja je poručio juče putem tvitera da bi Partizan trebalo da bude stalni član Evrolige.

- Ovo nije ništa novo za njih, oba tima bi trebalo da budu permanentni članovi Evrolige. Sjajan potez - napisao je Hezonja na Tviteru šta misli o potezu Evrolige.

Obzirom da ruski Uniks neće igrati Evropu ukazala se šansa za "parni valjak". Naročito jer je Mario bez ugovora, pa ne bi bilo potrebno da se plati obeštećenje.

Priča se da ga traži i vicešampion Evrope Real, kome se navodno obećao, ali...

Najnovije informacije, ipak, govore da je blizu Beogradu.

Novinar "Sportanda" Alesandro Mađi navodi:

- Mario Hezonja je blizu Partizana.

Ostaje da se vidi kuda će Mario. Sada je na njemu da odluči, jasno je samo da ga Grobari čekaju raširenih ruku i otvorenih srca...

Na Hezonjinu objavu reogovali su brojni navijači Partizana, nadajući se kako će doći u beogradski klub.

- Čekamo te, Mario. Ne propusti doživeti jedinstven osećaj koji donosi igranje za Partizan, pred najkošarkaškijom publikom Europe, za najboljeg evropskog trenera. Šta god odlučio, želim ti svu sreću u karijeri. Pozdrav, majstore - stoji u jednom od komentara.

- "Ti si naš", "Čekamo te, Mario", "Brateeee", "Samo dođi, Mario, ljubi te brat", "Mario, sledeća stanica Beograd i crno-bieli dres", "Nikad ovo ne radim, ali u Beogradu bi bio legenda, barem među crno-belima", "Vreme je, Mario" - pišu ostali.

Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

 

Hrvatski košarkaš izjavio je svojevremeno da bi voleo da igra za Partizan i pred njegovim navijačima, koji ga sada zasipaju porukama tražeći od njega da odluku donese srcem, a ne racionalno i džepom.

Svakako, za Hezonju posle odlične sezone u Uniksu postoji veliko interesovanje i sa drugih strana i da Partizanu ne bi bilo lako da realizuje taj transfer.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave