RADONJIĆ ZANEMEO ZBOG TRAGEDIJE: "Uzalud je pričati o meču posle smrti Jelovca"

Novosti online

06. 12. 2021. u 21:01

TRENER košarakaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo pobedom njegove ekipe nad Cibonom u 10. kolu ABA lige, ali je teško dolazio do reči jer ga je pogodila smrt Stevana Jelovca.

РАДОЊИЋ ЗАНЕМЕО ЗБОГ ТРАГЕДИЈЕ: Узалуд је причати о мечу после смрти Јеловца

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Zvezda je slavila sa 86:72 i upisala deveti trijumf u regionalnom takmičenju.


"Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba pravca, a istovremeno sa periodima u kojima smo pravili greške, koje nas na kraju nisu koštale neizvesnije utakmice. Iskontrolisali smo razliku i uspeli smo da dođemo do pobede - rekao je Radonjić.

- Pričati kada se desila tragična smrt Jelovca je uzalud. Ovo je tragedija - rekao je Radonjić i izrazio saučešće porodici i prijateljima.


Trener Cibone Vladimir Jovanović čestitao je rivalu na pobedi i rekao da svojim igračima nema šta da zameri.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Odigrali su muški, čvrsto. Mislim da su bili ozbiljni i da je njihov individualni i evroligaški kvalitet došao do izražaja. Odigrali smo pristojnu utakmicu, parirali smo u kontakt igri. Imamo mnogo toga da naučimo iz ovog. Nemam šta da zamerim igračima, veći deo utakmice bili su dobri. Pravili su greške koje su bile košarkaške i to mi nije smetalo", rekao je Jovanović.

Pre duela u Beogradu, mediji iz Hrvatske su preneli da Jovanovića čeka otkaz nakon duela sa crveno-belima.

"Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Šalim se, može da me smeni onaj koji me je doveo, a novinari, uz dužno poštovanje, mogu da pišu, ali ne i da smenjuju", poručio je Jovanović.

I Radonić i Jovanocić izjavili su saučešće povodm smrti košarkaša Stevana Jelovca, koji je preminuo od posledica moždanog udara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a