SAVIĆ BESAN: Otkazao trening vaterpolista

Novosti online

06. 12. 2021. u 14:19

PRIPREME reprezentativnih kandidata juče na bazenu „25. maj Milan Gale Muškatirović“ nisu počele na najbolji mogući način.

САВИЋ БЕСАН: Отказао тренинг ватерполиста

FOTO: N. Paraušić

Hladna voda u balonu naterala je selektora Dejana Savića da prekine trening i da večernji zakaže u nadi da će se održati u zatvorenom bazenu, gde je temperatura vode bolja.

Odavno nije bio tako ljut selektor. Revoltirano je komentarisao:

- Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno, ali od toga ništa nije bilo.

Sa druge strane, čuli smo da je savez na vreme obezbedio potrebne energente, ali da su ih u upravi objekta iskoristili pre vremena i da zbog toga već nekoliko dana balon kuburi sa hladnom vodom.

Pripreme će biti završene danas, ali ostaje gorak ukus lošeg početka novog olimpijskog ciklusa.

Inače kandidatima za reprezentaciju je Savić predstavio nove saradnike - trenere Vladu Markovića, Milivoja Dopsaja, Miloša Ostojića i iz stare garniture dr Nikolu Repca. U svom maniru, u spoju šale i zbilje, igračima je nagovešteno šta ih čeka.

Dejan Savić je uputio poziv na 28 adresa: Dimitrije Rističević (Partizan), Lazar Dobožanov (Radnički)  Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Šabac), Milan Bulajić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velikić (Partizan), Nebojša Toholj (Radnički), Petar Mitrović (NBG Vukovi), Bojan Gavrilović (Radnički), Bogdan Brešćanski (Vojvodina),Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Petar Jakšić (Partizan), Zoran Božović (Partizan), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Marko Dimitrijević (Partizan), Aleksandar Kovačević (Valis), Viktor Rašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nikola Kojić (Partizan), Viktor Urošević (NBG Vukovi) i Marko Radović (Crvena zvezda).

(Sportski žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a