SRBINU OTKAZ U ZAGREBU? Hrvati pišu da mu je Zvezda poslednja utakmica

Novosti online

06. 12. 2021. u 13:17

VLADIMIR Jovanović posle meča sa Crvenom zvezdom više neće biti trener Cibone, ako je verovati hrvatskim medijima.

СРБИНУ ОТКАЗ У ЗАГРЕБУ? Хрвати пишу да му је Звезда последња утакмица

Foto: ABA LIGA

– Vladimir Jovanović će voditi utakmicu u Beogradu, a klub već naveliko razmišlja šta i kako dalje. U nedelju ujutro nije izgledalo da će po povratku iz Beograda Jovanović ostati trener Cibone, a onaj koji bi trebao doći na njegovo mesto, i klub je vrlo sklon toj opciji, je Josip Sesar. Već u sredu je na programu nova utakmica, pod Toranj u okviru HT Premijer lige stiže Split, koji je u deset poslednjih utakmica pobeđivao Cibonu. Na toj utakmici Vukove bi već mogao voditi Sesar, koji se pre mesec dana lucidno oslobodio posla u Gorici – pišu Sportske novosti.

Jovanović je dobro krenuo u ovoj sezoni, a onda je usledio pad. Najžešći udarac pretrpljen je minulog vikenda kada je Alkar savladao Cibonu u Zagrebu, u nacionalnom šampionatu (84:78). Da zlo bude veće po Jovanovića, pre njega nijedan trener Cibone nije doživeo poraz u Zagrebu od tima iz Sinja.

Kako stvari stoje, meč sa Crvenom zvezdom u ponedeljak (18.00) biće poslednji Jovanovićev meč na klupi Cibone.

Ostalo je da se dve strane dogovore o obeštećenju, pošto srpski stručnjak ima ugovor do kraja sezone 2022/23. i Jovanović može da ostane u Beogradu, ne mora ni da se vraća u Zagreb.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)