OVO ĆE DA IZNERVIRA KRISTIJANA RONALDA: Maradonin zet koji je dao najčuveniji gol u Premijer ligi ima poruku pred finiš Mundijala

Tanjug

04. 12. 2022. u 17:44

BIVŠI argentinski fudbaler Serhio Aguero veruje da Lionel Mesi može da odvede "gaučose" do titule prvaka sveta.

ОВО ЋЕ ДА ИЗНЕРВИРА КРИСТИЈАНА РОНАЛДА: Марадонин зет који је дао најчувенији гол у Премијер лиги има поруку пред финиш Мундијала

Tanjug/AP

Nekadašnji reprezentativac južnoameričke selekcije smatra da će igrač PSŽ-a učiniti sve da tim Lionela Skalonija povede do trofeja.

- Leo Mesi će učiniti sve da postigne cilj koji svi želimo, a to je osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru - rekao je Aguero, prenosi "I-Es-Pi-En" (ESPN).

Argentina će u četvrtfinalu SP igrati protiv Holandije.

- Mesi je srećan i zadovoljan. Kopa Amerika mu je promenila život, dala mu je novi život. On je posle toga ponovo srećan što igra za reprezentaciju kao kad smo zajedno igrali u selekciji U-20. Dugo je živeo pod kritikama zbog izgubljenih finala, a ta titula ga je oslobodila.

On je istakao da bi Argentina u potencijalnom polufinalu Mundijala mogla da igra protiv Brazila. "Selesao" će se u osmini finala sastati sa Južnom Korejom, a pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu sa boljim iz meča Hrvatska - Japan.

- Mislite da će Brazil da igra s Argentinom u polufinalu Svetskog prvenstva? Izgubio je od nje finale Kopa Amerike, ne žele da se to ponovi - naveo je Aguero, koji je za Argentinu odigrao 101 meč i postigao je 41 gol.

Osim što je bio jedan od najboljih napadača na svetu, Aguero je poznat i po tome što je zet legendarnog Dijega Armanda Maradone, a i po čuvenom golu kojim je doneo titulu Mančester sitiju 13. maja 2012. godine.

On je tada zatrsao mrežu KPR-a u dubokoj nadoknadi veremena i doneo titulu "građanima" koji su slavili sa 3:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)