ALBANAC I DALJE TRGUJE SRPSKIM BISERIMA: Dva reprezentativca ponudio Interu (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 18:07

U rukama jednog od najboljih menadžera sa Baklana Falija Ramadanija su najbolji srpski fudbaleri.

АЛБАНАЦ И ДАЉЕ ТРГУЈЕ СРПСКИМ БИСЕРИМА: Два репрезентативца понудио Интеру (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Navodno je Albanac imao nedavno sastanak sa čelnicima Intera, a Srbi su bili glavna tema. 

Prema pisanju "Tutosporta" odlični pregovarač Ramadani je pregovarao o dolasku Nikole Maksimovića u redove "nero-azura". 

Srpskom reprezentativcu ostalo je mesec dana do isteka ugovora sa Napolijem. Ipak, nije Maksimović bio jedini Srbin o kojem se pričalo na pomenutom sastanku.

Albanac je navodno ponudio Interu i Luku Jovića, člana Reala na pozajmici u Ajntrahtu. Ipak, ostaje da se vidi kako će se odvijati stvari na relaciji Ramadani, Srbi i Inter.

Podsetimo, španski mediji su nedavno pisali da je pretresena kuća Falija Ramadanija na Majorki, kao i da su istražitelji odneli kompjutere i svu dokumentaciju koju su zatekli. 

Dnevni list „As“ naveo je da je Ramadani samo od transfera Luke Jovića iz Ajntrahta u Real, vrednog 60 miliona evra, zaradio devet miliona evropskih novčanica, mada se konkretno Lukin transfer u slavni madridski klub ne pominje kao predmet istrage.

Inter je nadomak titule u Seriji A, imaju čak 11 bodova više od drugoplasirane Atalante pet kola pre kraja, imaju dvojicu odličnih napadača Romelua Lukakua i Lautara Martineza, pa je mala verovatnoća da bi pristali da dovedu Jovića da im bude rezerva, koju mi morali da plaćaju čak pet miliona evra, koliko je Lukina godišnja plata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri