ZICER ZA PIKSIJEVE ORLOVE: Irci desetkovani dolaze u Beograd, braniće trećeligaški golman

Novosti online

22. 03. 2021. u 11:00

FUDBALSKA reprezentacija Srbije imaće veliku prednost u meču protiv Republike Irske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pošto će gostujući tim u Beograd stići bez čak devetorice standardnih igrača.

ЗИЦЕР ЗА ПИКСИЈЕВЕ ОРЛОВЕ: Ирци десетковани долазе у Београд, браниће трећелигашки голман

Foto: N.Paraušić

Od ranije se znala da na meč protiv "orlova" selektor Iraca Stiven Keni neće moći da računa na petorku: golmana Darena Rendolfa (Vest Hem), štopera Džona Igana (Šefild junajted), veziste Džejmsa Mekartija (Kristal Palas), Džeka Birna (APOEL), te 20-godišnjeg Adama Ejde (Norič Siti).

Ovom spisku su se nakon završenih poslednjih kola pred reprezentativnu pauzu pridružili i vezista Svonsija Konor Hurihejn i Kalum O’Dauda, koji nastupa za Bristol Siti.

Neće biti ni štopera engleskog premijerligaša Barnlija Kevina Longa, kao ni rezervnog golmana Liverpula Kviven Keleher, pa će u Beogradu među stativama uskočiti treća opcija.

Biće to debitant Mark Travers iz Bornumuta, što je posebna šansa za srpske napadače da iskoriste njegovu početničku nesigurnost. Ovo ce mu biti debi posle nastupa u Svindonu, na pozajmici u trećoj ligi Engleske.

Istovremeno, oštrica napada Iraca će biti prilično otupljena, što zbog velike neefikasnosti, što zbog brojnih odbijanja premijerligaških igrača da se priključe ovom državnom timu.

Meč između Srbije i Republike Irske igra se u sredu od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, a to će biti debi novog selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!