TADIĆ ZA "NOVOSTI": Nekad je dobro da se "zakuva"

N. Iljukić

02. 03. 2021. u 21:22

ТАДИЋ ЗА НОВОСТИ: Некад је добро да се закува

Dušan Tadić Foto AP

KAPITEN Ajaksa Dušan Tadić imao je vikend za nezaborav u Holandiji. Uspeo je golom sa penala u 92. minutu da "ukrade šou" u derbiju protiv PSV (1:1).

Ali, na terenu u Ajdhovenu i posle meča, na putu od svlačionice do klupskog autobusa Tadić je bio u pravom malom ratu sa igračem domaćih Denzelom Damfrisom, sa kojim je razmenio par psovki, ali i sa navijačima PSV. Jedan od njih ga je čak pogodio kovanicom u glavu.

- Bila je to izuzetno važna utakmica, jer smo gostovali timu koji takođe ima šampionske pretenzije. Događaje na terenu je deo javnosti video kao nešto što je skandalozno, ali ja uvek kažem da je možda ponekad i dobro da se na terenu stvari malo "zakuvaju". To samo dokazuje koliko jedan ili drugi tim žele pobedu, koliko smo sto odsto u meču - poručio je juče Tadić, za "Novosti", iz Amsterdama.

Srbija ima malo profesionalaca kao što je Tadić. Zbog odnosa prema fudbalu i dresu koji nosi je i dobio u Ajaksu čast da bude kapiten, a postoje izgledi da traku uskoro ponese i kod selektora Srbije Dragana Stojkovića. Nemile scene iz Ajndhovena su, dakle, već iza Tadića.

- Fudbal je takav... Ta epizoda iz Ajndhovena je već iza nas. Nas čeka duel sa Herenvenom u gostima u sredu, pa u nedelju dočekujemo Groningen. Naš cilj je šampionska titula i samo o njoj razmišljamo - zaključio je Tadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)