DIJEGO KOSTA U BRAZILU: Slavni klub želi bivšeg napadača Atletika

Novosti online

23. 02. 2021. u 18:44

DIJEGO Kosta je krajem decembra raskinuo ugovor sa Atletiko Madridom i od tada je jedan od najtraženijih fudbalera na svetu.

ДИЈЕГО КОСТА У БРАЗИЛУ: Славни клуб жели бившег нападача Атлетика

Dijego Kosta (Atletiko Madrid) Foto AP

Brazilski mediji javljaju da bi sjajni napadač mogao da se vrati u domovinu. Naime, on je velika želja Sao Paula.

Kosta je za sada odbio ponudu Al Nasra vrednu sjajnih 6.000.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor dok mu je Palmeiras nudio 6.000.000 evra ukupno za dve sezone ali nije poznato šta je odgovorio.

Palmeiras je šampion Južne Amerike i bivši napadač Čelsija nikada nije krio da je veliki navijač tog kluba. Često je govorio da mu je velika želja da baš u Palmeirasu okonča karijeru. Ipak, izgleda da nije bio zadovoljan ponudom.

Detalji ponude koju mu je dostavio Sao Paulo još nisu poznati javnosti ali brazilski mediji trvde da je bolja od one Palmeirasove. Velikan sa "Morumbija" je dugo bio na čelu tamošnjeg šampionata, ali je na kraju prokockao veliku prednost i dozvolio Flamengu i Internasionalu da u međusobnom duelu u petak veče odluče o prvaku Brazila.

Sau Paulo želi ponovo da osvaja titule. Prvi korak je dovođenje trenera Ernan Krespa koji je radio odličan posao u argentinskoj Defensi i Hustisiji. Od subote će zvanično preuzeti popularne "trikolore", koji na veliki trofej čekaju 13 godina.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade