EVO KO ČEKA ZVEZDU NA ŽREBU: Crveno-beli saznali 12 od 15 mogućih rivala

Novosti online

10. 12. 2020. u 21:01

CRVENA zvezda je uoči poslednjeg kola Lige Evrope overila plasman u šesnaestinu finala i znala je da završava grupu kao drugoplasirana što je značilo i da ide među nepovlašećnih 16 timova na žrebu.

ЕВО КО ЧЕКА ЗВЕЗДУ НА ЖРЕБУ: Црвено-бели сазнали 12 од 15 могућих ривала

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Znala je i da od među 16 nosilaca neće moći na Hofenhajm, a znala je i da su joj potencijalni rivali pobednici grupa Roma, Viljareal, Arsenal i Dinamo Zagreb. Iz Lige šampiona su kao trećeplasirani u nosioce upali Mančester Junajted, Ajaks, Briž i Šahtjor, a uz Zvezdu su među nepovlašćene otišli Salcburg, Olimpijakos, Dinamo Kijev i Krasnodar. To je ukupno osam mogućih rivala na žrebu, a večerašnja završnica grupne faze Lige Evrope će joj doneti i preostalie potencijalne protivnike na žrebu u ponedeljak.

Neke je već donela... Posle završnih mečeva u polovini grupa koji su počeli u ranijem terminu od 18.55 časova, Zvezda je saznala imena još četiri moguća rivala. To su pobednici grupa: Bajer Leverkuzen, Napoli, Glazgov Rendžers i PSV Ajndhoven. Sa čak tri od pomenuta četiri kluba je Zvezda u novijoj istoriji igrala važne mečeve u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i sva tri puta je ispala. Od Leverkuzena 2001. godine, od PSV Ajndhovena 2004. godine, a od Rendžersa 2007. godine. Možda je sada vreme za vraćanje nekih starih dugova?

Preostala tri potencijalna rivala će biti poznata posle večerašnjih mečeva, a najbliži tom statusu su Lester, Lil i Antverpen.

Šeširi za žreb šesnaestine finala Lige Evrope

NOSIOCI: Mančester Junajted, Ajaks, Šahtjor, Briž, Hofenhajm, Roma, Viljareal, Arsenal, Dinamo Zagreb, Bajer Leverkuzen, Napoli, Glazgov Rendžers, PSV Ajndhoven

Još nepoznati

Grupa G: Lester ili Braga

Grupa H: Lil ili Milan

Grupa J: Antverpen ili Totenhem

NENOSIOCI: Salcburg, Olimpijakos, Dinamo Kijev, Krasnodar, Crvena zvezda, Jang Bojs, Molde, Slavija Prag, Real Sosijedad, Granada, Benfika

Još nepoznati

Grupa I: Makabi ili Sivas

Grupa K: Volfzberger ili Fajenord

(Mocarstport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!