IVICA TONČEV O NAPADU NA JOVANOVIĆA: Ne mogu da se setim da li je bilo uvreda na račun sudije iz naše lože

Beta

03. 11. 2020. u 11:00

PRVI čovek fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev navodno je vređao sudiju Srđana Jovanovića na utakmici sa Javorom, na kojoj je ispražnjena cela loža sa predstavnicima niškog kluba.

ИВИЦА ТОНЧЕВ О НАПАДУ НА ЈОВАНОВИЋА: Не могу да се сетим да ли је било увреда на рачун судије из наше ложе

Ivica Tončev foto: M.Vukadinović

- Napad na sudiju Jovanovića, kao i onaj na Novaka Simovića, nedopustiv je. Sve to šteti srpskom fudbalu i zato tome moramo odlučno stati na put. Mi pravilnik ponašanja imamo, kao i predviđene kazne. Treba udariti po svakome i po slovu zakona, nebitno da li se zove Ivica Tončev, Miloš Vazura ili Zvezdan Terzić. Svako treba da snosi posledice za svoja dela. Ne sme biti povlašćenih, kao što ih nije bilo kada je vođenje računa o integritetu takmičenja bilo povereno meni. Sve ih treba dovesti u red, a suđenjem ima ko da se bavi", rekao je za Srpski telegraf nekadašnji član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić.

Sam Ivica Tončev je kazao da se ne seća da li je bilo uvreda.

- Ne mogu da se setim da li je bilo uvreda na račun sudije iz naše lože. Nije to tako blizu terena. Ne sedimo mi čelnici Radničkog sami u loži, postoje tu i prijatelji kluba. Možda je neko od njih, stvarno se ne sećam i nemam komentar. Na kraju, FSS ima svoja pravila, ne smem da komentarišem suđenje, pa da dobijem milionsku kaznu", rekao je Ivica Tončev.

Foto arhiva VN

 

Javor je u nedelju pobedio Radnički sa 1:0 u 13. kolu Super lige Srbije.

Incident se desio posle penala koji je Jovanović dosudio za Javor, posle čega je usledio verbalni obračun čelnika dva kluba, a potom i uvrede arbitru iz lože sa predstavnicima Radničkog.

Utakmica je prekinuta na 10-ak minuta dok se loža nije ispraznila.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!