“VEČITI” SE SMUČILI BIVŠEM REPREZENTATIVCU: Pantelić žestoko opleo po Zvezdi i Partizanu

Tanjug

01. 09. 2020. u 12:35

“ВЕЧИТИ” СЕ СМУЧИЛИ БИВШЕМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ: Пантелић жестоко оплео по Звезди и Партизану

Foto: N.Paraušić

POTPREDSEDNIK i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić rekao je da "večiti rivali" ne treba da traže alibi za loše rezultate u FSS i sudijama.

Prvenstvo još nije ni počelo kako treba, a već smo imali mnogo saopštenja, a Panteliću je očigledno muka od toga.

- Prvo je sa saopštenjem izašla Crvena zvezda, a onda Partizan i Vojvodina. Klubovi su u strahu od eventualnih neuspeha i onda napadaju FSS i sudijsku organizaciju tražeći alibi za te svoje neuspehe", rekao je nekadašnji golgeter Crvene zvezde.

On tu nije stao.

- Stvaraju negativnu atmosferu i mržnju prema drugim klubovima i Fudbalskom savezu. Na kraju bih poručio onima koji prave ta saopštenja da više vode računa kako upravljaju svojim klubovima, a ne da traže krivce za neuspehe u FSS i Sudijskoj organizaciji", rekao je Pantelić gostujući na RTS-u.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Miki

01.09.2020. 13:22

Da je Zvezda pokradena kao Partizan u Novom Pazaru i Novom Sadu drugačije bi pričao.Samo u Srbiji je prvenstvo rešeno već u avģustu.Sramota i jad!Prešli ste sve granice bahatosti.

Mickey8777

01.09.2020. 14:13

U pravu je covek apsolutno, za svaki neuspehin Beogradskih blizanaca teret odgovornosti se prebacuje na sve drugo, sem njih samih, i naravno zbog takvih reakcija stvara se negativna atmosfera, netrpeljivost, sto doprinosi da fudbal generalno bude ismevan i posmatran ko cirkus. Manite se corava posla, i daj da takmicenje bude zdravo i u sportskom duhu.

jovica

01.09.2020. 16:18

Nastaviće da duvaju kako duvaju,navijački,a onda ćemo dovesti Lotara,zar ne?Pa sve u krug.Nema nam pomoći,ali propasti nećemo.Navijači ne bi trebalo da se lože i to je to.

vojislav ilic

01.09.2020. 17:18

Brzo se uklopio Pantelic u igranku FSS-a ali posteno receno od njega se to i ocekivalo prepoznatljivi su takvi ljudi a da nije takav ne bi ni bio clan izvrsnog odbora FSS. Neznam ko kreira tu politiku ali znajte to ne vodi nicemu jer takvo kadriranje FSS-a je dovelo da je Srpski fudbal tu gde jest. To je Kraradziceva politika koja se nastavlja u nedogled.