UŽAS! Fudbaler Mačve doživeo infarkt na terenu tokom meča Kupa Srbije

Novosti online

02. 11. 2023. u 09:39

Fudbaleri Mačve iz Šapca i Mladosti GAT odigrali su meč šesnaestine finala Kupa Srbije, gde je ekipa iz Novog Sada slavila sa 1:0, ali gde je rezultat bio u skroz drugom planu zbog jedne drame koja se odigrala na terenu.

УЖАС! Фудбалер Мачве доживео инфаркт на терену током меча Купа Србије

Foto: FK Mačva

Naime, Ilajdža Pas je doživeo infarkt.  Prema pisanju "Telegrafa", on je 15 minuta pre kraja pao na teren dok niko nije bio oko njega i to samo par minuta nakon što je ušao kao rezerva.

Lekari su mu odmah pomogli, a on je ekspresno prebačen u bolnicu u Šapcu i tamo je utvrđeno da je doživeo srčani udar. Pis je rođen 2003. godine u Nigeriji, a ovog leta je stigao u Mačvu iz OFK Beograda. Visok je 183 centimetra, igra na poziciji ofanzivnog veziste.

Pis je odmah odvezen u Valjevo na dalje preglede, a ranije ove sezone on je postigao svoj jedini gol u Mačvi baš protiv večerašnjeg protivnika. Njegov klub se nije oglašavao o stanju nigerijskog fudbalera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave