ŠPANIJA OSLABLJENA: Čudo od deteta zbog povrede propušta Škotsku i Norvešku

Novosti online

10. 10. 2023. u 16:02

Igrač Barselone Lamin Jamal propustiće zbog povrede mečeve reprezentacije Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, saopštio je danas Fudbalski savez Španije (RFEF).

ШПАНИЈА ОСЛАБЉЕНА: Чудо од детета због повреде пропушта Шкотску и Норвешку

FOTO: Tanjug/AP

Jamal (16) se povredio pre dva dana na meču devetog kola La Lige između Granade i Barselone (2:2). On je zamenjen u drugom poluvremenu, a katalonski klub je naveo da je mladi fudbaler doživeo povredu kuka.

Španija će u četvrtak u Sevilji igrati sa Škotskom, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Norveške u Oslu u okviru grupe A kvalifikacija za EP 2024. Španija se nalazi na drugom mestu na tabeli sa devet bodova.

Jamal je devetog septembra na meču sa Gruzijom (7:1) postao najmlađi igrač koji je nastupio za Španiju. Takođe je postao i najmlađi strelac u istoriji reprezentacije Španije.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u futsalu za srednjoškolce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)