EVROPSKA SENZACIJA U SRBIJI: TSC gubio sa 0:2 od Olimpijakosa, pa u 90. šokirao favorita

Novosti online

05. 10. 2023. u 20:38

Fudbaleri TSC-a dočekali su Olimpijakos u okviru 2. kola Lige Evrope i podelili su bodove rezultatom 2:2

ЕВРОПСКА СЕНЗАЦИЈА У СРБИЈИ: ТСЦ губио са 0:2 од Олимпијакоса, па у 90. шокирао фаворита

FK TSC

Olimpijakos je ušao bolje u meč od samog starta, što su i krunisali golom u 17. minutu. Tada je Podens poslao odličan centaršut sa desnog krila u srce šesnaesterca gde je Masuras glavom gađao dalji ugao i doneo prednost Olimpijakosu od 1:0, a tako se i završio prvih 45 minuta igre.

Tokom drugog poluvremena domaća ekipa krenula je da napada, međutim Olimpijakos se uspešno branio, a onda gosti ubacuju u višu brzinu. Odmah posle prve prave pretnje u nastavku, gosti su režirali i drugu koju je Podens pretočio u gol za 2:0.

Ali TSC se nije predao, nastavio je sa napadima, što je krunisao samo par minuta nakon drugog kola Olimpijakosa. Domaća ekipa je pogrešila na nekih 30 metara od svog gola, lopta dolazi do Jovanovića koji asistira Đakovcu, a ovaj mirno realizuje stvorenu priliku i smanjuje prednost gostiju na samo jedan gol razlike.

Domaća ekipa je i nastavila sa dobrom igrom, Olimpijakos u 72. minutu ostaje sa igračem manje, jer je Ntoi dobio crveni karton. Izabranici Lazetića su tako dobili krila, gol gostiju je poslednjih 20 minuta bio pod opsadom, a igrača više su uspeli da iskoriste u 90. minutu, kada je Miloš Pantović uspeo da savlada Paskalakisa i donose prvi bod ekipi iz Bačke Topole u ovogidšnjem izadnju Lige Evrope.

TSC i Olimpijakos nakon dva odigrana kola u grupi A imaju po jedan bod, dok Frajburg ima tri a Vest Hem je na šest.

BONUS VIDEO: Fudbaler Jang bojsa, Filip Ugrinić: Voleo bih da zaigram za Zvezdu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)