ZVEZDA NA KRILIMA MLADOSTI: Crveno-beli se diče ovim podatkom, a i "delije" mogu da budu zadovoljne

Novosti online

09. 07. 2023. u 12:26

Izžvakana floskula u srpskom fudbalu jeste da šansu treba davati mladim igračima. Mnogo se o tome govori, a slabo se primenjuje. Aktuelni šampion Srbije - Crvena zvezda je dolaskom Baraka Bahara priliku ukazala baš onima koji će predstavljati budućnost kluba, kako na igračkom tako i na finansijskom planu.

ЗВЕЗДА НА КРИЛИМА МЛАДОСТИ: Црвено-бели се диче овим податком, а и делије могу да буду задовољне

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na pripremama u Rusiji, a tamo crveno-beli ređaju pobedom za pobedom, a u timu Baraha Baraka blistaju mladi igrači, biseri sutrašnjice već danas na delu pokazuju da će činiti u danima koji dolaze okosnicu kluba. Sam izraelski stručnjak u nekoliko navrata pohvalio je mladost tima.

-   Mladi igrači vredno rade, i to mi je drago, jer nije dovoljno samo da budeš talentovan. Moraš i da budeš vredan. Svakako, reč je o talentovanim momcima koji su budućnost kluba. Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku.

U srpskom fudbalu važi pravilo bonus igrača, a trener Crvene zvezde jedan je od retkih u Srbiji koji ne mora da "čupa kosu" u pokušaju da pronađe rešenje za tu poziciju.

Na pripremama blistaju igrači od kojih se mnogo očekuje u budućnosti, desetorica veličanstvenih koji od iskusnijih kolega ovog leta peku zanat su:

1. Kosta Nedeljković 2005.

2. Jovan Šljivić 2005.
3. Jovan Mijatović 2005.
4. Stefan Leković 2004.
5. Nikola Mituljikić 2003.
6. Jegor Prucev 2002.
7. Stefan Mitrović 2002.
8. Vladimir Lučić 2002.
9. Marko Stamenić 2002.
10. Irakli Azarov 2002.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)