ZVIŽDAO IM CEO STADION: Mančester siti prestigao Arsenal, navijači Fulama se baš iznervirali

Novosti online

30. 04. 2023. u 17:38

MANČESTER siti je pobedio na teškom gostovanju u Londonu. "Građani" su savladali Fulam sa 1:2 i na taj način su preuzeli lidersku poziciju na tabeli Premijer lige, prestigavši Arsenal.

ЗВИЖДАО ИМ ЦЕО СТАДИОН: Манчестер сити престигао Арсенал, навијачи Фулама се баш изнервирали

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, imali su navijači "kotidžera" šta da zamere izabranicima Pepa Gvardiole. Pred sam kraj utakmice, kada su videli da je arbitar "produžio" drugo poluvreme za osam minuta, fudbaleri Sitija su tako zadržavali igru, da im je skoro ceo stadion zviždao. Nije navijačima Fulama toliko teško pao poraz od novog lidera premijerligaške tabele, koliko bezobrazno ponašanje pojedinih članova "građana". Za takve poteze, Holand, a onda i Griliš, bili bi sankcionisani žutim kartonima da igraju u nekom manjem klubu, ali... Bahatost prilikom "krađe vremena" je ovoga puta ostala nekažnjena, za šta se pobrinuo arbitar Huper.

Ono što je interesantno kada je ovaj meč u pitanju je to da su sva tri pogotka viđena u prvom poluvremenu. Siti je do prednosti došao u 3. minutu kada je Erling Holand realizovao penal.

Domaće to nije uzdrmali, pa su brzo uspeli da poravnaju rezultat. U 15. minutu Karlos Vinisijus je matirao Edersona i izazvao oduševljenje na tribinama "Krejven Kotidža".

Novo razočarenje za navijače Fulama usledilo je u 36. minutu. Argentinac Hulijan Alvarez iskoristio je asistenciju Rijada Mareza i postigao osmi gol u Premijer ligi.

Siti je ovim trijufom preuzeo prvu poziciju na tabeli sa 76 bodova, jednim manje i utakmicom manje od Arsenala koji će morati da se nada kiksu "građana" ne bi li osvojio titulu.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjI GOL KANGVE: Ovako je Zvezda povela protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!