ALEKSANDAR MITROVIĆ PONOVO NASMEJAN: U Fulamu brinu o emocijama srpskog asa

N. I.

25. 04. 2023. u 22:10

TEŠKA kazna i neobično duga suspenzija zbog crvenog kartona su ubedljivo najveći neprijatelj Aleksandra Mitrovića. Najbolji strelac u istoriji rperezentacije Srbije i "prva haubica" londonskog Fulama ćuti i trpi zvog osam utakmica pauze oju mu je odrezala disciplinska komisija FS Engleske zbog crvenog kartona na meču FA Kupa sa Mančester junajtedom još od 19. marta.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ПОНОВО НАСМЕЈАН: У Фуламу брину о емоцијама српског аса

FOTO> Tanjug/AP

Sukob sa sudijom Krisom Kavanom i isključenje u 72. minutu u trenutku kada je Fulam na "Old Trafordu" vodio 1:0, pa ubrzo primio golove za poraz od 3:1, skupo su koštali našeg fudbalskog majstora. Ispaštaju i Fulam i Mitrović, ali pošto život ide dalje na "Krejven kotidžu", klub je organizovao lepu svečanost gde je srpskom asu poklonio dres za odigranih 200 mečeva za ovaj klub. Na istom događaju dresove za sto odigranih utakmica su dobili i Amerikanac Entoni Robinson i Tosin Adarabiojo.

- Čestitke velikom čoveku! Još mnogo golova i mečeva je pred tobom - pisalo je na dresu ispod broja 200 koji je Mitrović dobio na poklon.

Pred srpskim golgeterom su još četiri meča suspenzije (Aston Vila, Mančester siti, Liverpul, Lester), a moći će da igra utakmice tri poslednja kola Premijer lige protiv Lestera, Kristal palasa i Mančester junajteda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri