BIVŠI MESIJEV SAIGRAČ: ''Biću iznenađen ukoliko se Leo vrati u Barselonu''

Novosti online

06. 04. 2023. u 12:52

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače Jaja Ture izjavio je da ne veruje da će fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi da se vrati u Barselonu, prenosi španski sportski list Marka.

БИВШИ МЕСИЈЕВ САИГРАЧ: Бићу изненађен уколико се Лео врати у Барселону

Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Ture je od 2007. do 2010. godine igrao u Barseloni zajedno sa Mesijem. Navijači katalonskog kluba skandirali su ime argentinskog fudbalera tokom sinoćnjeg revanš meča polufinala Kupa kralja sa Realom (0:4).

- Biću iznenađen ako se Mesi vrati u Barselonu. U fudbalu ne znate šta može da se dogodi. Sve što je Mesi napravio u karijeri je impresivno. Uradio je sve, uključujući i trijumf sa Argentinom na poslednjem Svetskom prvenstvu. Ne znam da li će da ostane u PSŽ-u ili će se vratiti u Barselonu - rekao je Ture.

Mesi je u PSŽ stigao pre dve godine iz Barselone. On ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali još nije zvanično odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

OVO SE NE BRANI: Aleksandar Katai i slobodnjak zbog kog su mu svi u Zvezdi čestitali

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!