RONALDU NE CVETAJU RUŽE: Portugalac zatražio pomoć psihologa

Tanjug

29. 09. 2022. u 10:24

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo tražio je pomoć slavnog psihologa Kanađanina Džordana Petersona, prenosi španski sportski list "Marka".

РОНАЛДУ НЕ ЦВЕТАЈУ РУЖЕ: Португалац затражио помоћ психолога

FOTO: EPA

Ronaldo je pre dve nedelje na društvenim mrežama objavio sliku sa Petersonom.

- Imao je probleme u životu pre nekoliko meseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimaka. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo smatra da mu je knjiga pomogla, a onda je hteo da razgovara sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu sa kojom ostaje u top formi, razgovarali smo o njegovim firmama... Uglavnom o tome šta želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava - izjavio je Peterson u emisiji Pirsa Morgana.

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao osam utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima, a postigao je samo jedan gol.

On je propustio veći deo predsezonskih priprema "crvenih đavola", jer je navodno želeo da pređe u klub koji igra Ligu šampiona ove sezone.

Portugalac ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do kraja sezone.

Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u domovini, pošto selekcija Portugalije nije uspela da se plasira na Završni turnir Lige nacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)